373 προσλήψεις κληρικών εξήγγειλε το υπουργείο Παιδείας

panelladikes-eksetaseis-sxoleio-ekpaideusi

Στην κάλυψη 178 οργανικών θέσεων μόνιμων κληρικών που εγκρίθηκαν για το έτος 2015 θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Ιερών Μητροπόλεων ανά την επικράτεια.

 Αναλυτικότερα, 160 θέσεις αναλογούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και 10 στην Εκκλησία της Κρήτης ενώ στις Ιερές Μητροπόλεις Δωδεκανήσου αντιστοιχούν 8 θέσεις. Παράλληλα και έπειτα από αίτημα του υπουργείου Παιδείας, εγκρίθηκε η πρόσληψη 80 μελών ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό), 26 ΕΕΔΙΠ (Ειδικό Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) κλάδου Ι και ΙΙ (νυν ΕΕΠ και ΕΔΙΠ) σε πανεπιστήμια, 4 μελών ΕΔΙΠ σε Εκκλησιαστικές Ακαδημίες καθώς και 85 μελών ΕΤΠ (Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό, νυν ΕΤΕΠ) σε ΤΕΙ. Να σημειωθεί ότι οι προσλήψεις αυτές εκκρεμούσαν επί πενταετία, καθώς προβλέπονταν σε εγκύκλιο του τότε υπουργείου Εσωτερικών, το 2010.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …