Ο μισθός Τσίπρα δεν είναι για να ξεφουσκώνει, αλλά για να πανηγυρίζει...

alexis-tsipras-koposi-ke-agchos-zografismena-sto-prosopo-tou-pics

Οι συνολικές μηνιαίες απολαβές του Έλληνα πρωθυπουργού, μιας χώρας που καλούνται οι πολίτες της να ζουν ακόμα και με λιγότερα από 400 ευρώ, μόνο ευκαταφρόνητος δεν είναι για τα δεδομένα της σημερινής εποχής, αφού ανέρχονται σε 7.644,79 ευρώ.

Αναλυτικά η βουλευτική αποζημίωση είναι 5.705 ευρώ και σε αυτή προστίθενται τα επιδόματα οργάνωσης γραφείου , οι ταχυδρομικές ατέλειες και τα έξοδα κίνησης, που την ανεβάζουν στα 7.644,79 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat ο κ. Τσίπρας λαμβάνει 85.479 ευρώ τον χρόνο καταλαμβάνοντας την 15η θέση μεταξύ των 23 μελών του Ευρωπαϊκού συμβουλίου. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με 317.496 ευρώ και στη δεύτερη ο Ντόναλντ Τουσκ με 298.495 ευρώ.

Λιγότερα από τον κ. Τσίπρα εισπράττουν ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι (78.000), ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης (77.182) και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο (68.670).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …