Προσωπικό 4 ατόμων για Δημοτικό Βρεφοκομείο

EPIDOMAPAIDION601_721280794

Την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων προωθεί το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης, Άγιος Στυλιανός. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας δύο μηνών. Θα επιλεγούν: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 2, ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 2. Οι βρεφονηπιοκόμοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ.

Πληροφορίες: Μαρίνα Τσάκωνα, τηλ. επικοινωνίας: 2310932601 και 2310911600).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από σήμερα μέχρι και 9-11-2015.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …