20ήμερη προθεσμία για οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων

xrei_482966365

Διάστημα 20 ημερών θα έχουν 198.904 οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων, για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, καθώς στα προσεχή 24ωρα θα ενημερωθούν με ηλεκτρονική ειδοποίηση, για την σχετική απόφαση του υπουργείου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) μέσα σε 20 μέρες, από τις 10 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, τα χρέη προς τα ταμεία αυξήθηκαν κατά περίπου 2 δισ. ευρώ, ενώ 995 οφειλέτες χρωστούν 3,4 δισ. ευρώ.

Να τονίζουμε πως η ηλεκτρονική ειδοποίηση αφορά τους οφειλέτες που χρωστούν περισσότερα από 5.000 ευρώ προς τα ταμεία και δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση, οι οποίοι εάν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …