Καθηγητές φυσικής αγωγής προσλαμβάνει ο Δήμος Χαϊδαρίου

εργασια

Την πρόσληψη πέντε καθηγητών φυσικής αγωγής προωθεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Αυγούστου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης.

Θα επιλεγούν:

-ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ρυθμικής Γυμναστικής 1,

-ΠΕ Φυσικής Αγωγή µε ειδικότητα Κολύµβησης και ∆ίπλωµα Ναυαγοσώστη 3,

-ΠΕ Φυσικής Αγωγή µε ειδικότητα Ειδικής Φυσικής Αγωγής και ειδικότητα Κολύµβησης 1

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας
  2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. 3. Φωτοαντίγραφο του διπλώµατος ναυαγοσώστη.
  3. Βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά εµπειρίας στο δηµόσιο ή ιδιωτικό τοµέα σε καθήκοντα ή έργα συναφή µε το αντικείµενο της προς πλήρωσης θέσης.
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν. 3584/2007 και ότι έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους»

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι υποψήφιοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Χαϊδαρίου, ∆/νση: Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, τηλ: 213 2047360) από τις 08:30 έως τις 15:30 κατά τις εργάσιµες ηµέρες από την 04.11.2015 έως και την 13.11.2015.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκλογές Ιουνίου 2023. Νέα δημοσκόπηση της GPO

Νέα δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά για τις εκλογές Ιουνίου 2023   Πρόθεση ψήφου …