Σε Θήβα, Λιβαδειά και Αράχωβα οι νέες προσλήψεις των ΕΛΤΑ

elta

Με τρεις νέους υπαλλήλους θα ενισχυθούν για έξι μήνες τα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε Θήβα , Αράχωβα και Λιβαδειά.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΔΕ Διανομέων 1 (Αράχωβα),

-ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης 1 (Θήβα),

-ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης 1 (Λιβαδειά).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΤΑ Α. Ε. – Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, Παπαναστασίου 62, Τ.Κ. 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 59/2015, (Τηλ. Επικοινωνίας: 2410- 237381).

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, σε µια από τις ακόλουθες διευθύνσεις:

  1. Κεντρικό Κατάστηµα Θηβών, Π. ∆ράκου 17, Τ.Κ. 322 00 ΘΗΒΑ, Τηλ. 22620-22235 Υπεύθυνος: κ. Μπελιάς ∆ηµήτριος.
  2. Κεντρικό Κατάστηµα Λιβαδειάς, Παπασπύρου 8, Τ.Κ. 321 01 ΛΙΒΑ∆ΕΙΑ Τηλ. 22610-26616. Υπεύθυνος: κ. Κουτσούµπας Ανδρέας.
  3. Κατάστηµα Αράχωβας, Πλατ. Ξενία, Τ.Κ. 320 04 ΑΡΑΧΩΒΑ Τηλ. 22670-31253. Υπεύθυνη: κ. Στιβακτά Ευθυµία.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος των ΕΛΤΑ, στα καταστήµατα των Υπηρεσιακών Λειτουργιών, στα οποία θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις και στο χώρο ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων των ∆ήµων ∆ιστόµου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Θηβαίων και Λεβαδέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πέτσας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης - Εχθρός μας ο εφησυχασμός

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους»,τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της …