Στις 10/11 λήγουν οι αιτήσεις 8μήνων στο Δήμο Αρριανών

ergatis-kathariotitas-apnet

Έως τις 10 Νοεμβρίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 20 εποχικών υπαλλήλων στον Δήμο Αρριανών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών. Η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο πρόσληψης.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-1 ΔΕ Τεχνίτης Υδραυλικός,

-1 ΔΕ Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος,

-2 ΔΕ Οδηγοί Αυτοκινήτων (Απορριμματοφόρα & Φορτηγά),

-4 ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων (Ισοπεδωτής Γαιών-Γκρέϊντερ),

-2 ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων (Εκσκαφέας-Φορτωτής JCB),

-10 ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αρριανών Φιλλύρα 693 00 ΣΑΠΕΣ απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κας Ιωάννας Ευαγγέλου (τηλ. επικοινωνίας: 25313 52806.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπουργείο Μετανάστευσης: To νέο σύστημα ανταποκρίνεται καλύτερα στα δεδομένα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η Ελλάδα

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, το νέο κείμενο δημιουργεί υποχρεωτικό μηχανισμό αλληλεγγύης, εξασφαλίζει διαρκή …