Έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στο Δήμο Βύρωνα

frontistirio
Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, το οποίο στεγάζεται στις ισόγειες αίθουσες του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου (σχολικό συγκρότημα οδού Γεννηματά, τέως Μυρακτής).
Οι ώρες του Φροντιστηρίου κυμαίνονται, ανάλογα με το μάθημα, μεταξύ 14:00 και 20:30, όλη την εβδομάδα (από Δευτέρα έως Παρασκευή). Κατά τη λειτουργία του υπάρχει πάντα στον χώρο φύλακας του Δήμου. Οι εγγραφές (που συνεχίζονται) γίνονται με αίτηση των γονέων ή των κηδεμόνων στα σχολεία.
Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι ποικίλα και ορίστηκαν βάσει των ενδιαφερόντων και των αιτημάτων των ίδιων των μαθητών.
Διδάσκονται από εθελοντές καθηγητές εν ενεργεία, συνταξιούχους ή αδιόριστους με φροντιστηριακή πείρα.
Το πρόγραμμα διατίθεται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Τμήματος Παιδείας του Δήμου μας, στο τηλεφωνικό κέντρο 2107624403.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …