Η Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής στο Χαϊδάρι ζητά προσωπικό

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-5678
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου.
1. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν ηλικία από 22 έως 65.
2 Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
3. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 11 έως 17 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση κλπ).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού και τις νόμιμης αναγνώρισης τους από την αρμόδια υπηρεσία. 3. Φωτοαντίγραφο του διπλώματος ναυαγοσώστη.
4. Βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά εμπειρίας στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωσης θέσης.
5. Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 και ότι έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους»
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου, Δ/νση: Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, τηλ: 213 2047360) από τις 08:30 έως τις 15:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες από την 04.11.2015 έως και την 13.11.2015.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής. Ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο των ανακοινώσεων της έδρας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου. Θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης στο φορέα (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει). Ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (www.kedx.gr), για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …