Παρατείνονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων

koinoniko_pantopoleio_
Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την εγγραφή των απόρων πολιτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιπεριφέρειας Χανίων.
Έτσι όσοι άποροι (που κατοικούν στο Νομό Χανίων) επιθυμούν να ενταχθούν στο σχετικό πρόγραμμα ωφελουμένων του Παντοπωλείου, θα πρέπει να υποβάλλουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Πρόνοια) της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Ηρώων Πολυτεχνείου 11) έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 8.30 έως 13.30.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα άλλου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Νομού(ελέγχεται αυτοδίκαια από την υπηρεσία).
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28213-44226, 44238, 44242.
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν είναι:
1) Αίτηση (χορηγείται από την Υπηρεσία)
2) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3) Κάρτα ή κάρτες ανεργίας σε ισχύ (αν υπάρχουν)
4) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ
5) Εκκαθαριστικό εφορίας και αντίγραφο Ε1 και Ε9 ή υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης
6) Βεβαίωση μονίμου κατοικίας ή λογαριασμός ΔΕΚΟ
7) Μια μικρή φωτογραφία για την κάρτα δικαιούχου 8) Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής ή άλλου Δημόσιου Φορέα, εφόσον υπάρχει πρόβλημα Υγείας (ΑΜΕΑ).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …