Υπό κατάληψη οι δήμοι και οι υπηρεσίες τους

6bbfd51752ddc9101b48000cd93db2c2

Από τις 10 το πρωί έως και τη μία το μεσημέρι, θα αντιδράσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι με καταλήψεις δημαρχειακών μεγάρων και γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις, στα μέτρα του νέου μνημονίου που αφορούν στον κλάδο, με απόφαση της ΠΟΕ–ΟΤΑ, πουα θα δώσει το παρόν και στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνουμε οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πώς έχει ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος μας, που έχει να κάνει με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, όπως της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Συνεχίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …