Κοινωνικό Φροντιστήριο στο δήμο Αγίας Βαρβάρας

frontistirio
Ξεκίνησαν τα μαθήματα για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, των οποίων οι οικογένειες πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, ώστε να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και τις σχολικές τους επιδόσεις.
Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιούνται στις δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με τη συνεισφορά εθελοντών εκπαιδευτικών, καθώς και με την διοικητική υποστήριξη της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, του Ομίλου Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, η διδασκαλία επεκτείνεται και στην ξένη γλώσσα των αγγλικών, με τον προγραμματισμό τμημάτων για ανηλίκους.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, στα πλαίσια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τμήματα για:
– Τη Β’ Δημοτικού
– Τη Γ’ Δημοτικού
– Τη Δ’ Δημοτικού
– Την Ε’ Δημοτικού
– Τη Γ’ Γυμνασίου (μαθηματικά, φυσική, αρχαία ελληνική γλώσσα)
– Την Α’ Λυκείου (μαθηματικά) Επιπλέον, το πρόγραμμα μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα εμπλουτιστεί με διδακτική ύλη και άλλων τάξεων, ανάλογα με τη συμμετοχή των μαθητών.
Για πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Φροντιστήριο, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού στο τηλέφωνο 213-2019377 ή να απευθυνθούν στο γραφείο της, εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας (Αριστομένους 8).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 2,21%- Σε νέα υψηλά 9 ετών η αγορά

Το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις τραπεζικές μετοχές, ενώ από την υψηλή κεφαλαιοποίηση διακρίθηκαν οι μετοχές …