Δήμος της Αττικής ζητά παιδίατρο

paidiatros6_355966714

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ενός (1) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού, που εδρεύει στον Υμηττό, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ» συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων: 1 ΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ
ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης-Υμηττού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Τ.Κ.17237, ΥΜΗΤΤΟΣ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, απευθύνοντάς την στο τμήμα προσωπικού, υπόψιν κας Χιόνου Κωνσταντίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2132037856).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …