Ιταλία προς δημοσίους υπαλλήλους: Ή δουλεύετε ή απολύεστε

apolyseis_dimosio_aftodioikisi-620x320[1]

Αλλάζει τη στάση της η Ιταλική κυβέρνηση προς τους "τεμπέληδες" δημοσίους υπαλλήλους της, τους οποίους προειδοπιεί με οριστική απόλυση, εάν διαπιστωθεί ότι ως εργαζόμενοι είναι "ανίκανοι".

Όπως δήλωσε η κεντροαριστερή Ιταλίδα υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Μαριάννα Μαντία κατά την παρέμβασή της σε συνέδριο του ιταλικού επιχειρηματικού δικτύου Rete Imprese: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι δηλώνουν ψευδώς ότι βρίσκονται στον χώρο εργασίας ενώ απουσιάζουν, πρέπει να απολύονται. Δεν είναι αλήθεια πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, αυτό είναι μια κοινοτοπία που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας.

Μιλώ φυσικά για τα πρόσφατα συμβάντα» και σκάνδαλα, όπως εκείνο του δήμου του Σανρέμο, όπου πάνω από εκατό δημοτικοί υπάλληλοι αποτελούν αντικείμενο έρευνας για αδικαιολόγητες απουσίες από τον χώρο εργασίας. Πολλοί από τους εργαζόμενους που πήγαιναν στην δουλειά, χτυπούσαν-φυσικά παρανομώντας- και τις κάρτες των απόντων.»

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …