Κοινωνικό Φροντιστήριο ετοιμάζει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

frodistiria_madata_308924926
Κοινωνικό Φροντιστήριο προτίθεται να ιδρύσει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το οποίο θα λειτουργήσει στο Φιλώτι.
Για το λόγο αυτό, προσκαλεί εκπαιδευτικούς (τελειόφοιτους, αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή, ενημερώνοντας είτε ηλεκτρονικά (e-mail: pressnaxoy@gmail.com) στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, είτε τηλεφωνικά μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/οικογένειες θα ενημερωθούν για λεπτομέρειες και αιτήσεις συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών εκπαιδευτικών, με νέα ανακοίνωση.
Πρόκειται για μια νέα δομή που έχει ως σκοπό τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικό πρόβλημα (τέκνα ανέργων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών κ.α.), έτσι ώστε να ελαφρυνθούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Η λειτουργία της νέας κοινωνικής δράσης, απαιτεί τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη προσπάθειά αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους, με την εθελοντική προσφορά τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …