Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στην Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς»

mousiki

Το νεοσύστατο επαγγελματικό σύνολο πνευστών και κρουστών με την ονομασία επωνυμία  «ΠΑΤΡΕΥΣ»  προκηρύσσει διαγωνισμούς για την πλήρωση θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού του και συγκεκριμένα:

Α.Α. Όργανο Θέσεις Παρατηρήσεις
1 Φλάουτα 4 1 Φλαουτίστας να μπορεί να παίξει και πίκολο
2 Όμποε 1
3 Φαγκότο 1
4 Κλαρινέτα 8
5 Κλαρινέτο in Eb 1
6 Άλτο Κλαρινέτο 1
7 Μπάσο Κλαρινέτο 1
8 Σαξόφωνα 6 1 Σοπράνο, 2 Κοντράλτο, 2 Τενόρο, 1 Βαρύτονο
9 Κόρνα 2
10 Τρομπέτες 4
11 Τρομπόνια 3
12 Ευφώνια 2
13 Τούμπες 2
14 Κρουστά 4

Οι εξεταζόμενοι πρέπει να παίξουν ένα αργό και ένα γρήγορο μέρος από έργο επιλογή τους με συνοδεία πιάνου ή σόλο . Ο συνοδός πρέπει να είναι του εξεταζόμενου .

Το σύνολο θα αποτελείται από 40 επαγγελματίες μουσικούς οι οποίοι είναι κάτοχοι διπλώματος, πτυχίου ή φοιτούν σε Αναγνωρισμένα Ωδεία της χώρας και είναι σε επίπεδο τουλάχιστον μέσης σχολής.

Κάθε μουσικός που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις υποχρεωτικά θα υποβάλλεται σε ακρόαση προκειμένου να προσληφθεί στην Ορχήστρα. Η Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους δύο Αρχιμουσικούς της Ορχήστρας, καθώς και κορυφαίους μουσικούς όλων των οργάνων.

Από την στιγμή που ο μουσικός πετύχει στις δοκιμές είναι υποχρεωμένος να καταθέσει στην γραμματεία όλες τις πιστοποιημένες σπουδές που έχει πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, να υποβάλλουν αίτηση στο email: patreasorchestra@gmail.com

Με την αίτηση ο υποψήφιος υποχρεούται να συνυποβάλλει βιογραφικό σημείωμά του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής του προσωπικότητας και ικανότητας αυτού.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην Πάτρα,  στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών και θα βιντεοσκοπηθούν.
Ως ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών ορίζεται η 1 Δεκεμβρίου 2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …