Σκύλος έσωσε μωρό που η "μάνα" του το πέταξε στα σκπουπίδια!(ΦΩΤΟ)

skulosmroro_143206068

Απίστευτο και όμως αληθινό. Είναι δυστυχώς από εκείνες τις ειδήσεις που δεν θες να πιστέψεις και που όμως συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε τις τελευταίες μέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας σε όλους εμάς πώς τελικά τα ζώα έχουν περισσότερη ανθρωπιά μέσα τους και απ' ό,τι οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Μητέρα «τέρας», πέταξε το νεογέννητο μωρό της αμέσως μετά τον τοκετό στα σκουπίδια. Διερχόμενη αδέσποτη σκυλίτσα, άκουσε τα κλάματα του βρέφους, το πλησίασε και με το στόμα της το σήκωσε και το άφησε στα πόδια του πρώτου διερχόμενου περαστικού που βρήκε μπροστά της.

Το περιστατικό συνέβη στην Πορτογαλία. Ο περαστικός πήγε αμέσως το νεογέννητο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τώρα χαίρει άκρας υγείας.

Όσο για τη μητέρα; Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν για να τη βρουν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …