Συσκέπτονται οι πενταμηνίτες Κοινωφελούς Εργασίας

syndikato_ota_attikis-620x320

Τις επιτροπές των 5μήνων στους δήμους αλλά και τους 5μηνίτες καλούν  σε σύσκεψη με σκοπό να δουν τη συνέχεια του αγώνα τους μετά τη νίκη που πέτυχαν το προηγούμενο διάστημα, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και η Συντονιστική Επιτροπή των Εργαζομένων στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 6-11-2015 στις 18:00 στην αίθουσα των εμποροϋπαλλήλων Αγ. Φιλοθέης 5β (πίσω από τη μητρόπολη).

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

«Με τον αγώνα μας και το σωστό προσανατολισμό μας  αναγκάσαμε τη κυβέρνηση να προχωρήσει στην έκδοση εγκυκλίων και να  αντιμετωπίζει τους συναδέλφους 5μηνίτες εργαζόμενους και όχι ωφελούμενους. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και εν’ όψη της ΠΑΝΕΡΓΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 του ΝΟΕΜΒΡΗ».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …