Αμετάβλητα τα οικογενειακά επιδόματα στο ΕΛΟΕΝ

lefta_epidoma_madata_523509893
Στα περσινά επίπεδα πραμένουν οι συντελεστές υπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων των ναυτικών, με βάση και την σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου.
Συγκεκριμένα με την απόφαση που προβλέπει την έγκριση των συντελεστών των Οικογενειακών Επιδομάτων των Ναυτικών του έτους 2015 μετά από απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΕΝ που λήφθηκε στις 24-09-2015 συνεδρίασή του, για τον καθορισμό τους ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών και τις μέρες θαλάσσιας υπηρεσίας,, το κόστος για την καταβολή των επιδομάτων φέτος θα είναι 11 εκατ. ευρώ και θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του ΕΛΟΕΝ.
Το δικαιούμενο ποσό προκύπτει πολλαπλασιάζοντας το συντελεστή οικογενειακού επιδόματος, κατά περίπτωση, με τις ημέρες θαλάσσιας υπηρεσίας που έχει πραγματοποιήσει κατά το έτος 2015 ο δικαιούχος ναυτικός.
Δηλαδή έχουν ως εξής:
-Με 1 παιδί 1,73 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 2 παιδιά 4,21 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 3 παιδιά 7,82 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 4 παιδιά 12,48 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 5 παιδιά 19,51 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 6 παιδιά 25,67 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
-Με 7 παιδιά και πάνω 35,47 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …