Ζάμπλουτη 85χρονη εκδικήθηκε με μοναδικό τρόπο τους κληρονόμους της

eyrw16.medium

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και μάλλον το γνώριζε καλά μία ζάμπλουτη ηλικιωμένη, που προτίμησε να καταστρέψει 1.000.000 ευρώ, τα οποία έσκισε, για να τιμωρήσει τους κληρονόμους για την συμπεριφορά τους, αν και δεν ξέρουμε αν το άντεξαν ή υπέστησαν εγκεφαλικό, μετά από αυτό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστρία, όπου σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, μετά τον θάνατο μιας 85χρονης εντός του οίκου ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα, ανακαλύφθηκαν σκισμένα χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 950.000 ευρώ.

Οι εισαγγελικές αρχές της ανατολικής Αυστρίας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ωστόσο δεν ξεκίνησαν έρευνα, καθώς «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα», διευκρίνισε ο εισαγγελέας Έρικ Χάμπιτσλ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι προσπάθειές της ηλικιωμένης να εκδικηθεί τους κληρονόμους της πάντως φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό.
Εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε, μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ, ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.

Η 85χρονη κατέστρεψε επίσης τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Kurier τις οποίες επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …