Νέες θέσεις εργασίας για τελειόφοιτους και απόφοιτους MBA

job1

Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας, που απευθύνονται αποκλειστικά σε τελειόφοιτους και αποφοίτους ΜΒΑ (μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων).
Σκοπός του προγράμματος «Microsoft Academy for College Hires», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η επένδυση στη νέα γενιά ταλέντων, μέσω ενός εντατικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων και εξέλιξης καριέρας, έτσι ώστε να αναλάβουν μελλοντικά ηγετικές θέσεις στην εταιρία.
Στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι MBA ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών, με την προϋπόθεση να αποφοιτούν μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους (Ιούνιος 2016) ή να έχουν αποφοιτήσει τους τελευταίους έξι μήνες και να έχουν προηγούμενες σπουδές σε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Μάρκετινγκ. Επιπλέον, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν έως και επτά χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mshhr@microsoft.com μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …