Απ΄όλα έχουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Ελληνικού τύπου

xwris-efimerides-tin-tetarti.w_l

Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Αθηναικού τύπου, που εστιάζουν στο 3ο μνημόνιο και στις επιπτώσεις του, στην επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ και στις εξώσεις των χιλιάδων δανειοληπτών:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Όλα στο… πόδι! Βυθίζεται χωρίς σχέδιο η Ελλάδα» Η εφημερίδα γράφει ότι: «έως τώρα η προστασία των «ασημικών» του κράτους ήταν… σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται όμως ότι το Μνημόνιο 3 ξεθώριασε και αυτήν τη γραμμή με αποτέλεσμα να προωθείται το ξεπούλημα της περιουσίας του κράτους άρον άρον και «στο πόδι» την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται».

ΕΘΝΟΣ: «Οι νεοναζί ξαναχτύπησαν τη δημοκρατία» Η εφημερίδα σημειώνει: «υπόδικοι βουλευτές επικεφαλής στα τάγματα εφόδου της ΧΑ που σκόρπισαν τον τρόμο στο Σύνταγμα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη δολοφονία Φύσσα, η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει τη δράση της».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Απειλούνται με έξωση 150.000 δανειολήπτες» Η εφημερίδα γράφει ότι: «το όριο προστασίας α’ κατοικίας από πλειστηριασμούς θα κυμαίνεται μεταξύ 120.000 ευρώ-180.000 ευρώ αντικειμενικής αξίας. «Παγίδα» το εισοδηματικό κριτήριο: η κυβέρνηση προτείνει 35.000 ευρώ και οι δανειστές 20.000 ευρώ για τετραμελή οικογένεια».
ΕΣΤΙΑ: «Το κράτος αγνοεί την περιουσία του» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια ένας καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έκανε έναν απογευματινό περίπατο στα Τουρκοβούνια, όπου ξαφνικά σκόνταψε σε μια παλαιά και παρατημένη πινακίδα. Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι σε αυτή αναγράφει τη φράση «Ιδιοκτησία Πανεπιστημίου Αθηνών» ».
Η ΑΥΓΗ: «Ακροδεξιά βουτιά για τη Ν.Δ.» Σύμφωνα με την εφημερίδα : «σε επικίνδυνες ατραπούς για τη Ν.Δ αλλά και τη Δημοκρατία, διολισθαίνει η απερχόμενη αλλά και επίδοξη ηγεσία του κόμματος, αθωώνοντας ουσιαστικά τους τραμπουκισμούς και τις φασιστικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής».
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Με όπλο την πατριδοκαπηλία» Η εφημερίδα γράφει ότι: «εκμεταλλεύτηκαν τις δηλώσεις του Ν. Φίλη για τους Ποντίους, για να μην πουν σχεδόν ούτε λέξη για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, τα οποία πάντως ψηφίστηκαν. Ο υπουργός δεν άλλαξε μέχρι τέλους τις απόψεις του γιατί, όπως είπε, «δεν είναι καραγκιόζης πολιτικάντης» ».
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Υπαναχώρηση για τα αυθαίρετα» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «τροπολογία που κατατέθηκε χθες στο πολυνομοσχέδιο, με την οποία αναστέλλονταν όλες οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε δάση και δασικές εκτάσεις μέχρι την κύρωση των δασικών χαρτών κάθε περιοχής, αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή εν μέσω αντιδράσεων και υπό τον φόβο διαρροών από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Πρόκληση οι δεσμεύσεις της στο κεφάλαιο την ώρα που τσακίζει το λαό» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί με σταθερότητα τους στόχους των αντιλαϊκών μέτρων με νέα φορο-επιδρομή στα λαϊκά στρώματα, τσάκισμα εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τσάκισμα των αγροτών και των ΕΒΕ κ.α.».
ΤΑ ΝΕΑ: «Κάρτες για όλους και για όλα» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «από τον Ιανουάριο του 2016 καμία επιχείρηση δεν θα μπορεί να ανοίξει αν δεν έχει μηχάνημα ηλεκτρονικών συναλλαγών και όλες οι ταμειακές μηχανές θα συνδεθούν με τα POS και το υπουργείο Οικονομικών».
KONTRA NEWS: «Χάρισαν 300.000.000 στα κόμματα» Η εφημερίδα γράφει ότι «τριακόσια εκατομμύρια ευρώ στοίχισε στις τράπεζες και κατ’ επέκταση στους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση, η τροπολογία της ντροπής, που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και έγινε νόμος και δείχνει την απόλυτη κατάπτωση του πολιτικού συστήματος».
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Στη «λοταρία» ο ΦΠΑ» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στη… λαχεία αναζητά η κυβέρνηση τη λύση για την εξεύρεση των ισοδύναμων μέτρων, ώστε να μην επιβαρυνθεί η ιδιωτική εκπαίδευση με ΦΠΑ 23%. Ίσως και σήμερα οι τελικές προτάσεις προς τους θεσμούς, που θα ανοίξουν τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « «Ανάσα» στα έσοδα» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «υπέρβαση του μηνιαίου στόχου των φορολογικών εσόδων για πρώτη φορά φέτος καταγράφουν τα προσωρινά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για τον μήνα Οκτώβριο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …