Ένας Αρχαιολόγος για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

ergasia-arxaiologoi-890x395-620x320

Ανακοίνωση πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Φρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου «Αρχαιολογία», του έργου «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης στην Πόλη της Sκιάθου», ενταγμένου στον Άξονα Προτεραιότητας «04 – Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Θεσσαλίας» του Ε.Π. «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος», απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΥ.Α. Μαγνησίας.

– Ένας (1) ΠΕ Αρχαιολόγος, για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι τις 21.12.2015, με δυνατότητα παράτασης μέχρι την περαίωση του Έργου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Αθανασάκη 1, 38001 ΒΟΛΟΣ, υπόψη Γραμματείας κ. Συρούκη Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2421025349 και 2421076278) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΤΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΤΠ. ΠΟΛΙΣΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Τπηρεσίας (από 09/11/2015 έως 13/11/2015). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …