ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Διευκρινίσεις για τις προσλήψεις εκπαιδευτών στα ΔΙΕΚ

6666
Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν αίτηση για τις προσλήψεις στα δημόσια ΙΕΚ και ΣΕΚ οτι το πρόβλημα στον υπολογισμό μορίων εχει διορθωθεί. Ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος στον υπολογισμό των μορίων του πεδίου 2.1 “διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο”, υπολογιζόταν παραπάνω αριθμός μορίων από το κανονικό.
Το πρόβλημα διορθώθηκε και έγινε αυτόματος υπολογισμός εκ νέου οπότε τα συνολικά μόρια που εμφανίζονται είναι τα σωστά. Σας ενημερώνουμε ότι πρόβλημα παρατηρήθηκε στους εκπαιδευτές που είχαν δηλώσει πάνω από 1200 ώρες στο πεδίο 2.2 “διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο”.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …