Μικρότερες οι φετινές αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

epidoma708
Αλλάζουν όσα γνώριζαν για τις επιδοτήσεις οι αγρότες αφού ο ΟΠΕΚΕΠΕ, θα τις καταβάλλει στο τέλος Νοεμβρίου, αλλά θα είναι μικρότερες μέχρι και 15%, ωστόσο η φετινή προκαταβολή θα αγγίξει  το 70% με 90%.
Πρόκειται για τη νέα κοινή αγροτική πολιτική και σύμφωνα μετον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου:
"Όσον αφορά τις πληρωμές θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: Πληρωμές έγιναν και γίνονται και αφορούν εκκρεμμότητες από το 2009 εως και το 2013. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου όλες οι οφειλές μέχρι τέλους του 2014 θα έχουν ξεκαθαρίσει. Θα έχουν πληρωθεί όλοι. Είχαμε εφαρμογή νέας κοινής αγροτικής πολιτικής. Άλλαξαν τα δεδομένα και υπήρχε κάποια καθυστέρηση. Ποτέ δεν έχει πληρωθεί πριν από τις 10-15 Νοεμβρίου τις χρονιές που ξεκίναγε η καινούργια αγροτική πολιτική μέχρι σήμερα. Εμείς, λοιπόν, δεσμευόμαστε ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα καταβληθούν, όπως προβλέπεται, πάνω από το 70%."
Την ίδια ώρα ο υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες από το 2009 εως και το 2013.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …