Find a Job

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Find a Job

Καριέρα σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν υποψήφιοι με πτυχίο, αλλά και νέοι χωρίς επαγγελματική εμπειρία.

Jumbo Ρουμανίας

Στην ενίσχυση του δικτύου των καταστημάτων του στη Ρουμανία προχωρά ο όμιλος Jumbo, και για τον λόγο αυτόν ζητά άμεσα προσωπικό να στελεχώσει τα καταστήματα αυτά. Συγκεκριμένα ζητούνται Υπεύθυνοι καταστήματος, Υπεύθυνοι αποθήκης, Ταμίες και Υπεύθυνοι στησίματος. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν και να γράφουν τη ρουμάνικη και την ελληνική γλώσσα, να χειρίζονται καλά Η/Υ και να έχουν αναπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης. Η εταιρεία προσφέρει μεταξύ άλλων άριστες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε σύντομο χρονικό διάστημα και συστηματική εκπαίδευση.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται ηλεκτρονικά, στο e-mail: hr@jumbo.gr  ή με φαξ στο 210 4805242. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.corporate.e-jumbo.gr/

Microsoft Ελλάδας

Ευκαιρίες εργασίας για εξειδικευμένο προσωπικό στην Πληροφορική, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, αλλά και τη συμβουλευτική προσφέρει ο παγκόσμιος ηγέτης υπηρεσιών λογισμικού, Microsoft, για τα γραφεία του στην Ελλάδα. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Delivery Management Manager, Cloud Productivity Consultant, Senior AX Consultant, Solution Architect (AX), CEE Managing Architect (Infrastructure), Infrastructure Consultant, Sales Excellence Analyst, Associate Architect (Productivity), XBOX Category Manager και Enterprise Mobility Blackbelt Technology Solutions Professional.

Προσφέρονται, επίσης, θέσεις στις ειδικότητες: Data Insights Architect, Data Insights Consultant και Technology Sales Specialist (Internet of Things- IoT).

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα γνωστικά αντικείμενα: Πληροφορική, Engineering, IT και Πωλήσεις, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Nestle

Πλήθος θέσεων σε διαφορετικές ειδικότητες προσφέρει αυτή την περίοδο η εταιρεία Nestle Hellas. Στο πλαίσιο του προγράμματος Nestle needs Youth, η εταιρεία προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε διάφορους τομείς, με μόνη προϋπόθεση τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την ερώτησή τους ή το βιογραφικό τους στο e-mail Nestleneedsyouth@gr.nestle.com

Παράλληλα η Nestle προσφέρει θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Κορπή (Μηχανικό), στο εργοστάσιο των Οινοφύτων (Πολιτικό Μηχανικό με 18μηνο συμβόλαιο), στην Καλαμάτα (Υπεύθυνο Πωλήσεων με εξάμηνο συμβόλαιο), στο εργοστάσιο παγωτού στον Ταύρο (επικεφαλής της Γραμμής Παραγωγής). Παράλληλα αναζητά Ιατρικό Αντιπρόσωπο για τα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι και έναν εκπρόσωπο τηλεφωνικού κέντρου για την προώθηση της Nespresso.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τον δικτυακό τόπο https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobsearch.ftl?lang=el&location=734170118371  , απ όπου μπορούν να υποβάλλουν και τα βιογραφικά τους.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …