Ομάδα ψυχολογικής συμβουλευτικής κηδεμόνων μαθητών

elementary-internet-1236x824-657x360
Οι δυσκολίες προσαρμογής στην ομάδα, η λειτουργική χρήση του Ιντερνέτ και των ΜΜΕ, η επιτυχής οριοθέτηση, το άγχος, οι φόβοι και οι συγκρούσεις που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας καθημερινά , είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τον εμπλουτισμό της εργαλειοθήκης των γονέων στο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών, στην ομάδα γονέων, που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης.
Οι συναντήσεις θα γίνονται Τρίτες, 12:00 με 13:30 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης με πρώτη συνάντηση την Τρίτη 10-11-2015 Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 210.9970055, ώρες: 09:00-14:00 Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
8o, 12o, 13o & 17o Δημοτικό Σχολείο, ξεκινούν την συνεργασία με την δημοτική αρχή, αφού ο στόχος είναι κοινός: Η  αρωγή, η καθοδήγηση και η ψυχολογική συμβουλευτική στο δύσκολο γονικό έργο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …