Προσοχή στην Πάτρα: Πλημμύρισε με πλαστά ευρώ

10euro_309269086

Με πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ επιχειρούν επιτήδειοι να γεμίσουν την αγορά της Πάτρας, θέλοντας να αποκομίσουν παράνομα χρηματικά οφέλη, καθιστώντας επικίνδυνη την οικονομική κατάσταση των πολιτών, αφού στην εποχή μας, 10 ευρώ είναι αρκετά χρήματα.

Οι επιτήδειοι επιλέγουν συναλλαγές με τα εν λόγω χαρτονομίσματα με ιδιώτες και όχι με εταιρείες και πολυκαταστήματα, αποφεύγοντας χώρους όπου υπάρχουν οι ειδικές μηχανές ελέγχου των χαρτονομισμάτων.

Η αστυνομία συστήνει τους πολίτες από την μία να είναι πολύ προσεκτικοί και από την άλλη να την ενημερώνουν, αφού είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των μελών του κυκλώματος, το συντομότερο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …