Σε κόμικ η ζωή μετά από ένα χωρισμό(Απόλυτη περιγραφή)(ΦΩΤΟ)

2117

Όταν χώρισε μετά από δύο χρόνια το 2014, ο Brandon Sheffield ένιωθε ότι υπήρχε ένα κενό στη καρδιά του.

Για να φτιάξει το κέφι του, αποφάσισε να φτιάξει ένα κόμικ αποτυπώνοντας τις εμπειρίες του, δείχνοντας πόσο παράξενο του φαινόταν να βγαίνει έξω χωρίς τη φίλη του και να κοιμάται μόνος του τα βράδια, μιας και συνειδητοποίησε ότι αυτό που βίωνε, το βίωναν πολλοί άνθρωποι στο κόσμο με παρόμοιο τρόπο, όπως παρουσιάστηκε στο fanpage.gr.

3

Το γλυκό αυτό κόμικ – που δημοσιεύτηκε από τον Αύγουστο μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 – άγγιξε πολλούς αναγνώστες, τόσο που όταν τελείωσε , το κοινό ήθελε και άλλο.

«Οι αναγνώστες παραπονέθηκαν επειδή ήθελαν τον Brandon (τον πρωταγωνιστή) να παραμείνει στενοχωρημένος. Αλλά φαινόταν σωστό μετά από 20 τεύχη, να σταματήσουμε το κόμικ, αφού έτσι θα αναπαριστούσε τη φάση που περνάμε όλοι μετά από ένα χωρισμό. Για αυτό και τέλειωσε εκεί το κόμικ.»

Δείτε κάποια από τα αγαπημένα μας κομμάτια του κόμικ.

4

5

6

7

8

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …