600.000 νέοι θα εκμεταλλευτούν το Erasmus+

Erasmus_logo

Ευκαιρίες χρηματοδότησης σε σχεδόν 600.000 νέους προσφέρει το νέο Erasmus+ προκειμένου να σπουδάσουν, να καταρτιστούν, να εκτελέσουν εθελοντική εργασία ή να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές και σχέδια που θα υλοποιηθούν στο εξωτερικό.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το πρόγραμμα Erasmus+ θα διαθέσει μόνο το 2016 ποσό 2,2 δισ. ευρώ, μέσω του οποίου θα χρηματοδοτηθούν 600.000 νέοι αλλά και 200.000 εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτές και αντιπρόσωποι της νεολαίας, ώστε να συνεχίσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το 2016, η Επιτροπή εστιάζει τη χρηματοδότηση από το Erasmus+ στην υποστήριξη έργων που αποσκοπούν στο να καταστήσουν τα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης χωρίς αποκλεισμούς και να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη πολυμορφία της διδασκαλίας ανά την Ευρώπη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …