Facebook: Νέα εφαρμογή ειδήσεων

FACER
To Facebook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα τη νέα, αυτόνομη εφαρμογή ειδήσεων η οποία ονομάζεται Notify και θα παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για διάφορα θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τον χρήστη.
Οι ειδήσεις που θα προβάλει το Notify θα προέρχονται από δημοσιογραφικούς κι εκδορικούς οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται το Facebook όπως η Washington Post και το CBS ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε να συνεργάζεται και με την υπηρεσία Instant Articles μέσα από τη οποία οι εκδότες μπορούν να ανεβάσουν το περιεχόμενο τους απευθείας στο News Feed του κοινωνικού δικτύου.
Η νέα εφαρμογή του Facebook αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS συσκευών μέσα στην επόμενη εβδομάδα ενώ με το Notify το Facebook σκοπεύει να ανταγωνιστεί την εφαρμογή Moments του Twitter.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …