Oι απειλές Μειμαράκη εάν...εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ

meimarakis12541

Κάθετος είναι ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, εφόσον το σώμνα της ΝΔ, του δώσει την δυνατότητα να αναλάβει μετά τις εκλογές την τύχη του κόμματος, όσον αφορά στην στάση που θα κρατήσει απέναντι στα μέτρα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, που ψηφίζει μαζικά η συγκυβέρνηση.

«Εάν εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ, με πρόεδρο Μεϊμαράκη στην ΝΔ δεν θα ψηφίσουμε ούτε ένα μέτρο φορολογικό, γιατί έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων . Οι κυβερνητικές πολιτικές επιβαρύνουν την ψυχολογία της κοινωνίας και από τον Ιανουάριο και μετά ο κ. Τσίπρας πυροβολεί τα πόδια της χώρας. Όσο επικίνδυνος ήταν με το "όχι" σε όλα, είναι περισσότερος επικίνδυνος με το "ναι" σε όλα».

Αυτό ξεκαθάρισε από την ομιλία του στα Ιωάννινα, αναφέροντας επίσης:

«Η κυβέρνηση αθετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και μπλοκάρει τις επενδύσεις, ενώ οπρωθυπουργός πήγε απροετοίμαστος, αδιάβαστος στη συνέντευξη με τον Κλίντον. Αντί να φέρει επενδύσεις, προέβαλε προσκόμματα, σε αντίθεση με τα θετικά βήματα, το μεγάλο κοινωνικό έργο και την προσφορά, που σημειώθηκαν την περίοδο της συγκυβέρνησης.

Το κράτος και η πολιτική πρέπει να στηρίζει τους αδύναμους, και με τη ΝΔ οι αδύναμοι είχαν τον γιατρό, το φάρμακο, δεν πλήρωναν 23% στην Παιδεία.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ένας μύθος, ότι η αριστερά έχει κοινωνική ευαισθησία, αυτό έχει καταρρεύσει σε όλες τις δημοκρατίες στην Ευρώπη, μόνο εδώ ακόμη νομίζουν ότι η αριστερά μπορεί να υπηρετήσει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Για να κάνεις κοινωνική πολιτική πρέπει να έχει πλεόνασμα, αύξηση εισοδήματος και πλούτο στη χώρα. Γι’ αυτό βροντοφωνάζω, πως μόνο με τις αρχές της ΝΔ υπάρχει κοινωνική πολιτική για τους αδύναμους Έλληνες πολίτες».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …