Οκτάμηνες προσλήψεις ΙΔΟΧ στους δήμους

ΠΡΟΣΛΗΨΗ_1
Με νέα απόφαση του το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε 69 προσλήψεις με συμβάσεις ΙΔΟΧ οκτάμηνης διάρκειας σε δήμους της χώρας.
Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού εξακοσίων σαράντα επτά χιλιάδων ογδόντα δύο ευρώ (647.082€) περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΟΤΑ και των ΝΠΙΔ των ΟΤΑ η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς.
DIMOS-211
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει τη σύναψη τριών (3) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Χαλκηδόνος, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες
Παράλληλα η απόφαση προβλέπει την έγκριση για τη σύναψη εξήντα έξι (66) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες DIMOS 211 Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει με την εποπτεία του ΑΣΕΠ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης από τη Ρόδο: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ

Στην έναρξη της ομιλίας του, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά …