Έκανε την ανεργία προσοδοφόρο επάγγελμα-Χρησιμοποίησε το μυαλό του!

oura_197357050

Σε μια εποχή που όλα γίνονται πολύ γρήγορα και ο χρόνος είναι πολύτιμος, ο Ρόμπερτ Σαμουέλ σκέφτηκε έναν απλό τρόπο για να βγάλει τρελά λεφτά.

Τι κάνει; Περιμένει σε ουρές… περιμένει για να πάρει εισιτήρια, κινητά, υπολογιστές, ρούχα, διαβατήρια… Γενικά περιμένει για οτιδήποτε χρειάζεται πολύωρη αναμονή για να το αποκτήσεις.

Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα… πληρώνεται αδρά, καθώς βγάζει περίπου 1.000 δολάρια την εβδομάδα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν κάνει δικές του αγορές αλλά θελήματα άλλων… που δεν προλαβαίνουν ή βαριούνται να περιμένουν σε ουρές.

889787_line11.jpg

Η χρέωση εξαρτάται από τις ώρες που θα κάτσει να περιμένει και ξεκινάει από τα 24 δολάρια. Το κάθε επιπλέον μισάωρο το χρεώνει 10 δολάρια.

Μάλιστα, πρόσφατα στήθηκε για 48 ώρες έξω από ένα κατάστημα της Apple για να αγοράσει το iPhone 6s για έναν πελάτη. Για τις ολοήμερες και ολονύκτιες υπηρεσίες του πήρε 964 δολάρια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …