«Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»

paidi1

Να  καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα, προσφέροντας συνολικά 250.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε όλα τα παιδιά που ζουν σε ελληνικούς φορείς και οργανισμούς, αποσκοπεί η πρωτοβουλία της FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ, σε συνεργασία  με  το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», την «Κιβωτό του Κόσμου», κι επιλεγμένους φορείς από την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και την οργάνωση «Μπορούμε».

 «Μέσω του www.enapotirigala.gr το ΝΟΥΝΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη, αφιερώνοντας μια δική μας δημιουργία (ζωγραφιά, κατασκευή, ευχή) στα παιδιά. Το ΝΟΥΝΟΥ θα μετατρέψει τις αφιερώσεις σε έμπρακτη κίνηση αγάπης, (ημερολόγια, κάρτες, αφίσες) που θα μοιράσει στα παιδιά όταν τα επισκεφθεί στο χώρο τους, αλλά και θα ενισχύσει τα bazaar των ιδρυμάτων στις γιορτές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Κοινοποιήστε τις δημιουργίες που σας αρέσουν περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hastag: #enapotirigala, και ενισχύστε κι εσείς έμπρακτα την πρωτοβουλία από το ΝΟΥΝΟΥ!

b276e78805e8a73c6acaf606900864fe_XL

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …