Δικαιολογητικά και δικαιούχοι του επιδόματος ένδειας

A bank employee counts Euro notes at Kasikornbank in Bangkok
10.364 αιτήσεις κατατέθηκαν για το πρόγραμμα «Ένδεια 2015», στο Δήμο Αθηναίων, που επιχορηγήθηκε με  200.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.
Το βοήθημα θα λάβουν 1641 αιτούντες, οι οποίοι συγκεντρώνουν περισσότερα από 1000 μόρια και έχουν πλήρη δικαιολογητικά και μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα στο τηλέφωνο 2105210617, από τις 09:00 έως τις 14:00, στις κυρίες Καραδημητρίου Νεκταρία και Δάβρη Παρασκευή και πιθανές ενστάσεις θα γίνονται δεκτές στο Πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας, στο ισόγειο του κτιρίου της Αγίου Κωνσταντίνου 14.
Ο πίνακας των αποτελεσμάτων της μοριοδότησης των αιτήσεων ΕΔΩ
Η Ειδική Διαπαραταξιακή Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τα απαραίτητα δικαιολογητικά που περιέχονται στους ονομαστικούς φακέλους των αιτούντων, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την αξιολόγηση των αιτούντων και μετά από διαλογική συζήτηση και δειγματοληπτικό έλεγχο αποφάσισε ομόφωνα να μην λάβουν βοήθημα οι αιτούντες εκτός Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι ανέρχονται σε 238, οι αιτούντες των οποίων το εισόδημα ξεπερνάει τα όρια φτώχειας, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή για το έτος 2015, οι οποίοι ανέρχονται σε 474 και οι αιτούντες με ελλιπή στοιχεία, οι οποίοι ανέρχονται σε 4.770.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …