Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για την απεργία

1546343

Κάλεσμα στην Γενική Πανελλαδική Απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, σε εργαζόμενους, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς.

Πρόκειται για την απεργία στην οποία έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν δεκάδες κλάδοι και επαγγέλματα, από φαρμακοποιούς και νομικούς έως και δημόσιους υπαλλήλους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, όλα θα είναι κλειστά στην Πάτρα και τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και η διοίκηση του θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για το θέμα, την Τρίτη στις 10 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του Δ.Σ. του Ε.Κ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …