Ξεκινά τις διακοπές ηλεκτροδότησης η ΔΕΗ-Στα πρώτα 100.000 νοικοκυριά

patra-agonas-dromou-gia-na-min-meinei-sto-skotadi-enneamelis-oikogeneia-1-315x236

Στο σκοτάδι με τον χειμώνα να ετοιμάζεται να μας επισκεφθεί ετοιμάζονται να ζήσουν τα πρώτα 100.000 νοικοκυριά ανά την Ελλάδα, καθώς η ΔΕΗ προχωρά όπως ανακοίνωσε στις διακοπές ηλεκτροδότησης, με ρητή εντολή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γιώργου Αδαμίδη, επικαλούμενος τις οφειλές που αγγίζουν τα 2 δις ευρώ,

Ωστόσο η διαβεβαίωση είναι πως οι πάροχοι που αρνούνται να πληρώσουν είναι ευκατάστατοι και δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους από αδιαφορία και όχι από οικονομικά προβλήματα, στους οποίους η ανοχή της επιχείρησης εξανεμίστηκε.

Αντ/ίθετα οι αποδεδειγμένοι με οικονομική δυσχρέεια στην απρούσα φάση δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα διακοπής του ρεύματος.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …