Χάνουν τα σπίτι τους αν δεν επιστρέψουν το επίδομα τοκετού!!!-Το ζητά πίσω το ΙΚΑ...

egkyos

Μέλη της «Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας Νομού Ηρακλείου» στην Κρήτη, βγαίνουν στους δρόμους το πρωί της Τρίτης και στις 8 έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του ΙΚΑ, με κύριο αίτημα να καταργηθεί η απόφαση βάσει της οποίας όλες οι μητέρες που έλαβαν το επίδομα τοκετού μετά τον Νοέμβριο του 2012 πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωπες με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν:

«Κοινωνική ασφάλιση δεν είναι μόνο η σύνταξη, αλλά συνδέεται άμεσα με τις παροχές υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας.

Αφορά την άδεια μητρότητας, ασθένειας, την προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο, τις επαγγελματικές ασθένειες, από εργατικό ατύχημα, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε μέλους της λαϊκής οικογένειας, το επίδομα τοκετού. Αυτές τις κατακτήσεις δεν μας τις χάρισαν. Είναι αποτέλεσμα σκληρών αγώνων».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …