2 οι νέες προσλήψεις στο Δήμο Αβδήρων

proslipsi
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων, ενός (1) ατόμου ΔΕ Β.ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ και ενός (1) ατόμου ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του «Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας», που εδρεύει στη Γενισέα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα Κεντρικά Γραφεία του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Αβδήρων και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου ,εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 16/11/2015.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: « Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής Παιδικής και τρίτης ηλικίας» Ταχ.Δ/νση Γενισέα Τ.Κ. 67064, υπόψιν κ. Δεληγιάννη (τηλ. επικοινωνίας 25413 52541)
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σαουδική Αραβία: Μειώνει την παραγωγή πετρελαίου κατά 1 εκατ. βαρέλια

Παρά την αιφνιδιαστική απόφαση, τον Απρίλιο, για μείωση της παραγωγής, η τιμή του πετρελαίου δεν …