ΗΔΙΚΑ ΑΕ: Με αποσπάσεις 50 θέσεις

ΗΔΙΚΑ
Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανώνυμη Εταιρεία (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) προτίθεται να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της και μέχρι να ολοκληρωθεί η στελέχωση των υπηρεσιών της, με απόσπαση ενδιαφερομένων υπαλλήλων με ειδικά προσόντα ή εμπειρία, από Επιχείρηση, Οργανισμό ή Φορέα γενικά του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα ή Ν.Π.Δ.Δ., κατά την ευχέρεια που παρέχεται, κατά παρέκκλιση από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, με βάση την παρ.7 του όγδοου άρθρου του Ν.3607/2007 και σύμφωνα με αυτή, μέχρι να ολοκληρωθεί η στελέχωση των υπηρεσιών της Εταιρείας, επιτρέπεται να αποσπώνται προσωρινά στην Εταιρεία μέχρι πενήντα (50) υπάλληλοι με ειδικά προσόντα ή εμπειρία από οποιαδήποτε επιχείρηση, οργανισμό ή φορέα γενικά του ευρύτερου δημοσίου τομέα ή Ν.Π.Δ.Δ., με κοινή απόφαση των οικείων Υπουργών, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου των φορέων.
Ο χρόνος διάρκειας της απόσπασης λογίζεται, για κάθε συνέπεια, ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας του αποσπώμενου στη θέση που οργανικά κατέχει.
1. Οι αποσπάσεις θα γίνουν με κοινή Υπουργική Απόφαση των οικείων Υπουργών, και κατά το νόμο προβλεπόμενα, για διάστημα δύο (2) ετών με δυνατότητα ανανέωσης έως και πέντε (5) έτη.
2. Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν. 4024/2011 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει:
α) οι υπάλληλοι που θα αποσπασθούν στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. θα λαμβάνουν τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές του βαθμού και του μισθολογικού τους κλιμακίου και
β) η μισθοδοσία των αποσπασμένων υπαλλήλων και οι εργοδοτικές εισφορές κύριας και επικουρικής βαρύνουν την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
3. Ο αριθμός των θέσεων που ζητείται να καλυφθούν προσωρινά με απόσπαση ενδιαφερόντων, τα ειδικά προσόντα και η εμπειρία έχουν ως εξής : Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Λαγουμιτζή 40 & Λεωφ. Συγγρού - 3ος όροφος), σε αποκλειστική προθεσμία που αρχίζει από τη Δευτέρα 09/11/2015 και λήγει την Παρασκευή 27/11/2015 αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Αίτηση υποψηφιότητας
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, με υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) στην οποία να βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στο βιογραφικό είναι αληθή.
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών.
4. Βεβαιώσεις - πιστοποιητικά Υπηρεσιακών Μεταβολών στα οποία να φαίνεται ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος τους.
Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.
Επίσης, όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν και ηλεκτρονικά την αίτησή τους, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της, στην Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε. (www.idika.gr / Θέσεις εργασίας) και να την στείλουν είτε με fax, είτε στο mail ddy@idika.gr, με την προϋπόθεση να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.
5. Η παρούσα ανακοίνωση θα σταλεί σε όλα τα Υπουργεία, προκειμένου να την κοινοποιήσουν σε όλες τις εποπτευόμενες από αυτά Υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και ΔΕΚΟ που εποπτεύουν. Επίσης, θα δημοσιευθεί σε δύο εφημερίδες των Αθηνών και μια της Θεσσαλονίκης.
6. Η επιλογή των υπαλλήλων θα γίνει από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. και μετά από αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων από τον υποβληθέντα φάκελο και την διενέργεια συνεντεύξεων με τους επικρατέστερους από αυτούς. Για τους επιλεγμένους, θα προωθηθεί αίτημα στην Υπηρεσία τους, για την κατά νόμο έκφραση της σύμφωνης γνώμης του οικείου Δ.Σ. ή Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
7. Οι αποσπάσεις θα διέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο.
8. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Λαγουμιτζή 40 και Λ.Συγγρού, 11745 Αθήνα, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο 213-2168118, καθημερινά 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Αίτηση
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πρωταθλητής αποδόσεων διεθνώς η ελληνική αγορά

 Νέες εισροές κεφαλαίων καθώς πλησιάζει η επενδυτική βαθμίδα Το Χ.Α. είναι στην κορυφή των αποδόσεων …