Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία της Ελλάδας...

e2590b333fb239af39339e97a4d97265_L

Μόνο στα χαρτιά αποτελεί μουσικό σχολείο, το Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, αφού οι μαθητές καλούντια να διδαχθούν και να εκπαιδευτούν στην μουσική, χωρίς να υπάρχουν στο σχολείο τους ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!

Έχει υποβληθεί σχετικό υπόμνημα στον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Ανδρέα Ταξάκη, και δεδομένου ότι σχετικό πρόβλημα έρχεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια με την αρχή της σχολικής χρονιάς, το πρόβλημα των αναπληρωτών παραμένει και το αίτημά τους έχει βρεθεί σε ΤΟΙΧΟ...

Μη μπορώντας να εισακουστούν, αναγκάστηκαν από τις εξελίξεις να προχωρήσουν σε κατάληψη, έχοντας στο πλευρό τους τους γονείς τους και την τοπική κοινωνία, που είναι οι μόνοι που συνειδητοποιούν το δίκαιο του αιτήματός τους.

Ταυτόχρονα τα προβλήματά τους επεκτείνονται και στην κτιριακή υποδομή, που έχει χαρακτηριστέι ακατάλληλη, αλλά αυτή η νέα γενιά καλείται από την εκάστοτε πολιτεία να εκπαιδευτεί για να αναλάβει μελλοντικά τις τύχες της χώρας και να συναγωνιστεί μαθητές των υπολοίπων μουσικών σχολείων ανά τον κόσμο, που βρίσκονται σε ανώτερο επίεπδο.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …