Δήμοι και ΔΕΚΟ προσλαμβάνουν μέσω ΑΣΕΠ

proslipsi_0_0
Ενισχύεται  το Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους με νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό αλλά και με προκηρύξεις ΔΕΚΟ και Δήμων, με συνολικά 1.608 υπαλλήλους.
Οι 1.069 προσλήψεις αφορούν σε μόνιμο προσωπικό και οι 539 σε εποχικό.
Ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 32 μόνιμους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Η προκήρυξη προβλέπει γραπτό διαγωνισμό για όσους έχουν τα απαραίτητα προσόντα.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια:
-χρόνος ανεργίας,
-πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας,
-τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας,
-βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:
-διοικητικοί,
-οδηγοί,
-διανομείς,
-αρχαιολόγοι,
-μηχανικοί,
-τεχνίτες,
-υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης,
-διαμετακομιστές,
-βρεφονηπιοκόμοι,
-μάγειρες
Οι φορείς που θα απασχολήσουν τους νέους υπαλλήλους είναι:
-δήμοι,
-νοσοκομεία,
-ΕΛΤΑ,
-ΔΕΗ,
-Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,
-εφορείες αρχαιοτήτων,
-παιδικοί σταθμοί,
-Ταμείο Παρακαταθηκών
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, να έχουν γεννηθεί από το έτος 1985 έως και το έτος 1994, να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, να μην έχουν κώλυμα διορισμού, να διαθέτουν πιστοποιητικό Υγείας Γ’ Κατηγορίας, να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών.
Οι άνδρες μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Τον Δεκέμβριο οι αιτήσεις για 121 μόνιμους σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών
Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού καλεί τους ενδιαφερόμενους που περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 και μετά καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πλήρωση εκατόν είκοσι μιας (121) θέσεων ως κατωτέρω: Α. Πανεπιστημιακής (ΠΕ) Εκπαίδευσης εκατό (100) θέσεις, και Β. Τεχνολογικής (TΕ) Εκπαίδευσης είκοσι μία (21) θέσεις.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 21 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.
Η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ (Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2015), Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …