Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας:Κάλεσμα συμμετοχής στην γενική απεργία της Πέμπτης

CACHE_650X650_1_251379
Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους να κατεβούν στην απεργία και τη συγκέντρωση την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο στην Πλατεία Γεωργίου.
Πίεση στην κυβέρνηση προκειμένου να μην αποδεχθεί τα μέτρα του νέου μνημονίου όσον αφορά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, τις περικοπές συντάξεων, τα εργασιακά και την άρση προστασίας στην 1η κατοικία, ασκούν τα σωματεία με την μεθαυριανή μεγάλη πανεργατική και παν-υπαλληλική 24ωρη απεργία στην οποία μετέχουν επίσης στην Πάτρα έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ε.Κ.Π. Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει στην νέα φτωχοποίηση και κοινωνική απορρύθμιση που θα προκαλέσουν τα μέτρα.
Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε το πρωί το Ε.Κ.Π. με το τοπικό παράρτημα της ΑΔΕΔΥ και τους εργαζομένους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η πρόεδρός του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση με τη μέθοδο της παραπλάνησης και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κέρδισε χρόνο, αλλά δεν πάει άλλο…»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …