Τζιχαντιστές ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ περισσότερα από 200 παιδιά στη Συρία(ΦΩΤΟ)

isis1-620x320

Μια ακόμη θηριωδία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο το οποίο κυκλοφόρησαν οι ίδιοι για να καυχηθούν για το νέο τους κατόρθωμα, τη μαζική εκτέλεση 200 παιδιών από τη Συρία, παρακολουθεί παγωμένος ο κόσμος.

isis2

Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει τα παιδιά να ξαπλώνουν το ένα δίπλα στο άλλο με πρόσωπα στραμμένα στο έδαφος, ενώ πίσω τους στέκονται σε ετοιμότητα με τα όπλα στα χέρια οι δήμιοι τους. Αμέσως μετά την παράταξη των παιδιών οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανοίγουν πυρ σκοτώνοντας τα παιδιά που βρίσκονται ξαπλωμένα μπροστά τους.

isis3

Το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί εντός της Συρίας, ωστόσο δεν έχει ακόμη αποδειχθεί η αυθεντικότητά τους, πάντως το μανιφέστο το οποίο το συνοδεύει αναφέρει ότι οι μαζικές εκτελέσεις μικρών Σύρων αποτελούν αντίποινα για τους βομβαρδισμούς των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

isis4

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί που μελετούν την αυθεντικότητα του βίντεο, τονίζουν πως αν είναι αληθινό τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου στην περιοχή και απαιτείται άμεση επέμβαση από όλες τις δυτικές δυνάμεις.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίδομα παιδιού 2024. Στα ΑΤΜ η πρώτη Α δόση

Επίδομα παιδιού 2024. Πληρώνεται η πρώτη Α δόση. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα στα ΑΤΜ …