Άνοιξε θέση παιδίατρου στον Δήμο Ασπρόπυργου

paidiatros6_355966714

Με έναν παιδίατρο (ΠΕ) θα ενισχυθούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ασπρόπυργου. Θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας διάρκειας έως 12 μηνών. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 24 έως 65 ετών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ ιατρικής, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Παιδιάτρου, βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού συλλόγου και εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΣΤΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ.Δημοκρατίας 18, 19300 Ασπρόπυργος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψιν κ Πλαβούκου Αιμιλίας (τηλ. επικοινωνίας: 2105577190).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου 2023 από τον ΟΠΕΚΑ. Αιτήσεις δικαιούχων

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου 2023 από τον ΟΠΕΚΑ. Από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 μέχρι και …