ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Νεοελληνικής Γλώσσας Λυκείου στο Δήμο Λαμιέων

mathitedsak10_b2

Ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τη Λαμία, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν στους μαθητές της πόλης μια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική υπηρεσία. Πρόκειται για διαλέξεις-μαθήματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Λυκείου που αφορούν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της πανελλαδικής εξέτασης του μαθήματος.

Οι διαλέξεις παραδίδονται στα πλαίσια του Προγράμματος “My name is Teacher”, το οποίο έχει αναπτυχθεί από έμπειρους φιλολόγους με παρουσία τριών περίπου δεκαετιών στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, έχει εφαρμοστεί σε πραγματικές εκπαιδευτικές συνθήκες προετοιμασίας πανελλαδικών και πλέον τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής ενταγμένο στις ερευνητικές του δραστηριότητες.

Οι δημιουργοί του Προγράμματος σημειώνουν ότι: «το Πρόγραμμα “My name is Teacher”, είχε ως πρωταρχικό σκοπό την ελεύθερη διάδοση της γνώσης σε μαθητές Λυκείου και κυρίως σε υποψηφίους για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Υλοποιώντας το Πρόγραμμα κατορθώσαμε να μεταδώσουμε βασικές αρχές του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας χωρίς κόπο, χρόνο και κόστος. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο και με τις νέες τεχνολογίες, γι` αυτό ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον. Μετά την επιτυχία του Προγράμματος και την υιοθέτησή του από το Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ενίσχυση των μαθητών με δια ζώσης μαθήματα. Την γνώση, τη μεθοδικότητα και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει είναι χρέος μας να τη μοιραστούμε!».

Ο Δήμος Λαμιέων, ακολουθώντας την πάγια τακτική του να στηρίζει όλες τις κοινωφελείς δράσεις με προτεραιότητα εκείνες που αφορούν στην οικοδόμηση του μέλλοντος, παράλληλα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία αυτή, ευχαριστεί το Τμήμα Πληροφορικής, το διδακτικό προσωπικό, τους δημιουργούς του Προγράμματος και τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Σταμούλη για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε ό,τι αφορά στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης και καλεί τους μαθητές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των διαλέξεων.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις, μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής τους έως την Παρασκευή 20 Νοέμβριου 2015 από 9.00 έως 13.00 στο τηλέφωνο 22313 51005 είτε στο e-mail: [email protected]

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας για Τουρκία: Να μην κρύψουμε τις διαφορές μας κάτω από το χαλί

«Δεν είναι δυνατόν να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα ζητήματα στα οποία έχουμε διαφορετική …