Αμετακίνητοι στις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ

πλοια

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), αφού μετά την άκαρπη συνάντηση τους με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο, αποφάσισαν κλιμάκωση για σήμερα και φυσικά την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία αύριο των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Σκοπεύουν την Παρασκευή να πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση και να επανεξετάσουν την κατάσταση.

Η απεργία τους έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων σε πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι οποίες δεν μπορούν να προμηθευτούν το απαραίτητο έγγραφο ελευθεροπλοϊας για τα πλοία από το αρμόδιο τμήμα του ΝΑΤ(τμήμα πόρων και εισφορών), με αποτέλεσμα από σήμερα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για πολλούς προορισμούς.

Οι περισσότερες δεν έχουν καμία οφειλή, αλλά δεν έχουν λάβει το σχετικό πιστοποιητικό και έτσι δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σημερινά δρομολόγια. Ηδη, έχουν αποστείλει σχετικά έγγραφα προς το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο με τη σειρά του έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …