ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ορθογραφίας και Ορθοέπειας για ενήλικες

mathitedsak7_b2

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Τμήμα Βιβλιοθήκης της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου οργανώνει μαθήματα  Ορθοέπειας και Ορθογραφίας για ενήλικες.

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και στους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ωριαίων συναντήσεων κάθε Πέμπτη στις 7 μ.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) από τον Φιλόλογο κ. Ευθύμιο Ιωαννίδη.

Για πληροφορίες – εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου και στο τηλέφωνο 2310 762400.

Θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας, με δεδομένο ότι ο αριθμός των θέσεων παρακολούθησης των μαθημάτων είναι περιορισμένος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …