ΟΛΜΕ προς καθηγητές: Μην πάρετε μέρος στην αξιολόγηση

olme-ntountouka_apnet[1]
Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ καταγγέλλει την ανάθεση από το υπουργείο Παιδείας της αξιολόγησης της ενισχυτικής διδασκαλίας των σχολικών ετών 2012-2013 και 2013-2014 σε μία μονοπρόσωπη ΕΠΕ.
Κατά της αξιολόγησης στρέφεται η ΟΛΜΕ και οι συνδικαλιστές που καλούν τους καθηγητές να μην πάρουν μέρος στην εξωτερική αξιολόγηση της ενισχυτικής διδασκαλίας.
Το ίδιο ζητούν και από τους γονείς, προτρέποντάς τους να μην αξιολογήσουν την παιδαγωγική επάρκεια των καθηγητών.
Πρόκειται για διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης, η οποία είναι πάγια στο πλαίσιο ενός προγράμματος ΕΣΠΑ.
Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς που έχουν με οποιονδήποτε τρόπο ανάμειξη σε προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας (είτε ως διευθυντές-συντονιστές είτε ως διδάσκοντες) και τους γονείς, «να αγνοήσουν την ιδιωτική εταιρεία που απευθύνει ερωτηματολόγια σε σχολεία και να αρνηθούν οποιαδήποτε αξιολόγηση-δικαιολογία πλουτισμού σε βάρος των μαθητών του δημόσιου σχολείου», όπως λέει.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …